in

10 παράξενα αντικείμενα που βρέθηκαν σε ταξιδιωτικές αποσκευές (Φωτογραφίες)

5. Οβίδα – Φλόριντα

10-paraxena-antikimena-pou-vrethikan-se-taxidiotikes-aposkeves (7)

Το περιεχόμενο της βαλίτσας που ακολουθεί προκάλεσε την εκκένωση του χώρου ελέγχου αποσκευών στο αεροδρόμιο Ft. Lauderdale στη Φλόριντα και την καθυστέρηση της απογείωσης τριών πτήσεων και 300 επιβατών. Ναι, δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο να φορτώνεται σε ένα αεροπλάνο μια οβίδα!

Το βλήμα προερχόταν από ένα ναυάγιο που χρονολογείται από το 1750-1800 και υπήρχε στο βυθό για περισσότερα από 200 χρόνια. Ο ιδιοκτήτης του το κουβαλούσε στη βαλίτσα του ως σουβενίρ, αφού ως δύτης είχε καταφέρει να το βγάλει ο ίδιος από το βυθό. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο χώρο του αεροδρομίου έσπευσαν άντρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών για να επιβεβαιώσουν ότι δεν κινδύνευαν οι επιβάτες της πτήσης, αποκλείοντας το ενδεχόμενο πιθανής έκρηξης.

4. Νεκρά φίδια – Ατλάντα

10-paraxena-antikimena-pou-vrethikan-se-taxidiotikes-aposkeves (8)

Τελικά οι υπάλληλοι στα αεροδρόμια έχουν δει πράματα και θάματα μέσα στις βαλίτσες των επιβατών και είναι συχνές οι φορές που παγώνει το αίμα τους νιώθοντας ότι η ζωή τους τίθεται σε κίνδυνο. Αυτό συνέβη και το 2007 στο αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson στην Ατλάντα όταν μέσα στη βαλίτσα ενός επιβάτη από τη Νότια Κορέα βρέθηκαν βάζα και μπουκάλια με 30 νεκρά φίδια!

Και ενώ κανείς θα πίστευε ότι τα φίδια δεν αποτελούσαν απειλή, αφού δεν ήταν ζωντανά, οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας για την Άγρια Ζωή κάλεσαν τους υπαλλήλους να πάρουν επιπλέον μέτρα ασφαλείας καθώς ακόμα και νεκρά κάποια από τα φίδια έφεραν ακόμα το δηλητήριό τους. Το όνομα του επιβάτη δεν ήρθε στη δημοσιότητα και οι λόγοι που μετέφερε τα φίδια παραμένουν άγνωστοι. Μέσα στη βαλίτσα του βρέθηκαν επίσης δεκάδες νεκρά πουλιά!

3. Το κραγιόν-τέιζερ – Βερμόντ

10-paraxena-antikimena-pou-vrethikan-se-taxidiotikes-aposkeves (9)

Μέσα σε μια γυναικεία τσάντα τα πάντα μπορούν να βρεθούν. Σίγουρα ένα κραγιόν δεν θα κινούσε την περιέργεια στον έλεγχο ενός αεροδρομίου, καθώς αποτελεί απαραίτητο συστατικό της γυναικείας ομορφιάς. Έλα όμως που οι υπάλληλοι στο αεροδρόμιο Burlington στο Βερμόντ των ΗΠΑ πίστεψαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το κραγιόν στην τσάντα μιας νεαρής. Τελικά το ένστικτό τους δεν τους πρόδωσε καθώς ανοίγοντας τη θήκη του κραγιόν αντίκρισαν ένα ηλεκτροφόρο όπλο τέιζερ, που αναισθητοποιεί μέσω ηλεκτροσόκ, τάσεως 350.000 βολτ!

2. Ο τροχός του πόνου – Νιού Τζέρσι

10-paraxena-antikimena-pou-vrethikan-se-taxidiotikes-aposkeves (10)

Οι υπάλληλοι στα αεροδρόμια έχουν συνηθίσει να περνούν από τον έλεγχο τη βαλίτσα και να βλέπουν μέσα κάθε είδους όπλο. Στη θέα όμως του λεγόμενου «τροχού του πόνου» νιώθεις μια ανατριχίλα. Κάπως έτσι πρέπει να ένιωσαν και οι υπάλληλοι του αεροδρομίου Newark στο Νιού Τζέρσι των ΗΠΑ καθώς αυτό το όπλο μπορεί να κόψει το κεφάλι με μια απλή κίνηση! Αποτελείται από έξι κοφτερές λεπίδες και θα περίμενε κανείς να το δει σε ταινίες με κουνγκ φου και όχι στη βαλίτσα ενός απλού επιβάτη.

1. Ταραντούλες – Ολλανδία

10-paraxena-antikimena-pou-vrethikan-se-taxidiotikes-aposkeves (11)

Διακόσιες ζωντανές ταραντούλες κατέσχεσαν από ένα ζευγάρι Γερμανών, που είχε πάει διακοπές στο Περού, οι υπάλληλοι του αεροδρομίου του Schiphol στην Ολλανδία. Τα έντομα, μαζί επίσης με ακρίδες, σαραντοποδαρούσες και τριζόνια ήταν καλά κρυμμένα μέσα σε πλαστικές θήκες, ανάμεσα στα ρούχα και τα παπούτσια στη βαλίτσα του ζευγαριού.

What do you think?

30 Points
Upvote Downvote

Written by Axioperiergos

Μαμά κουνέλα παλεύει με φίδι που τρώει το μωρό της (Βίντεο)

Περσική γατούλα και παπαγάλος… μια ξεχωριστή φιλία! (Βίντεο)