in

25 πιο περίεργοι άνθρωποι στο κόσμο (Φωτογραφίες)

13. Ο στρατιώτης που κρυβόταν στη ζούγκλα εξαιτίας του Β’ Παγκοσμίου πολέμου

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (14)

Μπορεί ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος να είχε τελειώσει, αλλά για  30χρόνια κανείς δεν σκέφτηκε να ενημερώσει τον Hiroo Onoda, ο οποίος κρυβόταν στη ζούγκλα προκειμένου να μην παραδοθεί στον εχθρό.

14. Από ακτιβιστής πίστεψε πως είναι Θεός

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (15)

Ο Mitsuo Matayoshi είναι ένας πολιτικός ακτιβιστής, ο οποίος το 1997 έφτιαξε το δικό του κόμμα. Κόμμα που βασίστηκε στην πεποίθηση του ότι είναι Θεός.

15. Ήθελε να γίνει σαν τον Hulk

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (16)

Ο Βραζιλιάνος body builder Romario Dos Santos ήθελε τόσο πολύ να μοιάσει τον Hulk που έκανε ενέσεις στα χέρια του με μείγμα πετρελαίου και αλκοόλ . Hulk δεν τον λες, ανόητο πάντως σίγουρα.

16.  Μια διαφορετική-τρομακτική γιαγιά

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (17)

Το 2010 η 101χρονών Κινέζα Zhang Ruifanh σόκαρε τους πάντες καθώς μεγάλωσε στο κεφάλι της ένα κέρατο.

17. Ήθελε να γίνει Πάπας και τίποτα δεν τον σταμάτησε

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (18)

Ο David Allen Bawden , γνωστός και ως Πάπας Μιχαήλ, ήταν ένας Αμερικανός πολίτης που ήθελε να γίνει Πάπας. Και τα κατάφερε χάρη στη δική του ψήφο, των γονιών του και άλλων 3 ατόμων.

18.  Ξεχάστε τα αναισθητικά φωνάξτε τον Alex Lenkei

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (19)

Ο  Alex Lenkei είναι ένας υπνωτιστής με απίστευτες δυνάμεις. Μάλιστα μια φορά είχε υπνωτίσει έναν 68χρονο πριν μπει για χειρουργείο.

19. Βλέμμα που κοιτάει μέσα από το δέρμα σου

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (20)

Η Natasha Demkina κατάγεται από την Ρωσία και ισχυρίζεται ότι μπορεί να δει μέσα από το δέρμα των ανθρώπων, να τους κάνει ”ακτινογραφία” με ένα βλέμμα. Αν και είναι πολλοί αυτοί που την αμφισβητούν, η Natasha έχει κάνει πολλές σωστές διαγνώσεις.

20. Το ανθρώπινο σφυρί

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (21)

Ο Gino Martino είναι ένας επαγγελματίας παλαιστής και γνωστός για την ικανότητα του να σπάει αντικείμενα με το κεφάλι του.

21. Ο άνθρωπος που έτρωγε τα πάντα

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (22)

Ο Γάλλος Michel Lotito εκτιμάται ότι στη ζωή του έφαγε εννέα τόνους μετάλλου. Γιατί όμως να κάνει κάτι τέτοιο; Όταν ήταν νέος έπασχε από μια ψυχική ασθένεια που τον παρακινούσε να φάει πράγματα που δεν ήταν προς κατανάλωση. Όταν ανακάλυψε ότι το στομάχι του αντέχει τα πάντα, έκανε καριέρα πάνω σε αυτό. Τελικά πέθανε το 2007 από φυσικά αίτια που δεν σχετίζονται με τις διατροφικές του συνήθεις.

22. Ο άνδρας που ήταν έγκυος στον δίδυμο αδερφό του

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (23)

Ο Bhagat από την Ινδία πάντα ένιωθε άβολα για την μεγάλη του κοιλιά. Το 1999 λοιπόν αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο καθώς είχε πρηστεί τόσο πολύ που δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν ”έγκυος” στον δίδυμο αδερφό του που δεν γεννήθηκε ποτέ.

23. Δεν έχει κοιμηθεί για πάνω από σαράντα χρόνια

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (24)

Ο Thai Ngoc είχε υψηλό πυρετό το μακρινό 1973. Τότε όμως δεν γνώριζε ότι εξαιτίας αυτού (μάλλον) δεν θα μπορέσει να ξανά κοιμηθεί.

24.  Μια γυναίκα με 17 διαφορετικές προσωπικότητες

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (25)

Η Karen Overhill πήγαινε σε μέρη και μετά δεν ήξερε πως βρέθηκε εκεί, έβρισκε τους σελιδοδείκτες της πιο μακριά από ότι τους είχε αφήσει ενώ συναντούσε ανθρώπους που έλεγαν ότι την γνώριζαν αλλά δεν τους θυμόταν. Τελικά ανακάλυψε ότι είχε 17 διαφορετικές προσωπικότητες και κατάφερε να απαλλαγεί από αυτές,

25. Ο εραστής των αμαξιών

25-pio-periergi-anthropi-sto-kosmo (26)

Ο Edward Smith έχει ομολογήσει πως έχει κάνει έρωτα με πάνω από 1.000 αυτοκίνητα. Πλέον ζει με μια Volkswagen Beetle, την οποία φωνάζει Vanila και την θεωρεί κοπέλα του.

What do you think?

29 Points
Upvote Downvote

Written by Axioperiergos

Κατασκεύασε μια απίθανη αρχέγονη καλύβα από μηδέν (Βίντεο)

Μαμά κουνέλα παλεύει με φίδι που τρώει το μωρό της (Βίντεο)