in

Εκπληκτικός μοντέρνος ξύλινος χώρος ανάπαυσης στην Σεούλ

Τρεις φοιτητές σε συνεργασία με το UTAA Studio μετέτρεψαν ένα πρώην πάρκινγκ σε μοντέρνο ξύλινο χαλαρωτικό περιβάλλον, και του έδωσαν το όνομα «Rest Hole«.

Τα ξύλινα πλευρά δίνουν την αίσθηση διαστημικού χώρου, φωτισμό και ευελιξία, παράλληλα από τη δομή της ραχοκοκαλιάς σχηματίζονται καθίσματα για τους φοιτητές του πανεπιστημίου.

Ένας μοναδικός χώρος με αισθητική που θα ανακαλύψετε στη συνέχεια του άρθρου.

ekpliktikos-xilinos-choros-anapafsis-stin-seoul (1) ekpliktikos-xilinos-choros-anapafsis-stin-seoul (2) ekpliktikos-xilinos-choros-anapafsis-stin-seoul (3) ekpliktikos-xilinos-choros-anapafsis-stin-seoul (4) ekpliktikos-xilinos-choros-anapafsis-stin-seoul (5) ekpliktikos-xilinos-choros-anapafsis-stin-seoul (6) ekpliktikos-xilinos-choros-anapafsis-stin-seoul (7) ekpliktikos-xilinos-choros-anapafsis-stin-seoul (8) ekpliktikos-xilinos-choros-anapafsis-stin-seoul (9) ekpliktikos-xilinos-choros-anapafsis-stin-seoul (10) ekpliktikos-xilinos-choros-anapafsis-stin-seoul (11)

What do you think?

29 points

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Οι «νύφες» του Χίτλερ: Τα στρατόπεδα εκπαίδευσης των συζύγων των Ες Ες

Ρομπότ κάνει ποδήλατο και ισορροπεί χωρίς βοηθητικές ρόδες! (Βίντεο)